Rakije & Likeri Bilušić

LIKERI

ARONIJA


Liker od Aronije proizvodi se od jedne od najzdravijih vrsta bobičastog voća. Aronija je maleno čudo prirode koja ima sadržaj antioksidansa više nego u bilo kojoj drugoj namirnici koja se koristi u ljudskoj isprahni. Bogata je vitaminima A, C, E, i vitaminom P, te sadrži kalcij, kalij, željezo, fosfor, jod, voćni šećer itd. Liker od aronije pripremamo višemjesečnom maceracijom aronije iz ekološkog uzgoija i mješanjem vrhunskog destilata grožđa. Liker je pravi eliskir zdravlja u kojem su zadržana sva ljetkovia svojstva intezivnog bogato slatko-trpkog okusa koji svaku kap čini pravom senzacijom.
Alk. 20% vol.
Pakiranja: 0.20L / 0.50L / 1.0 L

KUPINA


Liker od Kupine je izrazite voćne arome koji osvaja sve sladokusce svojim intezivnim okusom i mirisom čije konzumiranje pruža nezboravan užitak. Proizvodi se od svježih plodova kupine, koji se nekoliko mjeseci maceriraju u vrhunskom destilatu od grožđa. Nakon odležavanja čuva se neko vrijeme na kontroliranoj temperaturi što je rezultat bogate palete okusa, boje i mirisa karakterističnog za to željezom bogatog voća. Osim što sadrži željezo, kalij, kalcij, bogata je vitaminima C i A te antioksidansima, zbog čega je nazivaju supervoćem.
Alk. 20% vol.
Pakiranja: 0.20L / 0.50L / 1.0 L

NESPOLA


Liker od Nespole je voćni liker od egzotičnog voća. Nespola je zimzelena voćka koju su u 17 st. donijeli pomorci iz Kine i Japana u naše primorske i dalmatinske krajeve. Liker od Nespole je pripremljen po starom obitljskom receptu, točno određenom vremenskom maceracijom zrelih, mesnatih i sočnih plodova nespole u vrhunskom destilatu grožđa što ovaj liker čini premium proizvodom. Nakon odležavanja čuva se neko vrijeme na kontroliranoj temperaturi gdje se razvijaju posebne arome i okusi koje podsjećaju na bademe, marcipan i mjendule.
Alk. 20% vol.
Pakiranja: 0.20L / 0.50L / 1.0 L

ORAH


Liker od oraha je prirodni voćni liker proizveden na tradicionalan način. Pripremljen je posebnom tehnologijom potapanja mladih zelenih plodova oraha u destilatu od grožđa pa su tako sačuvana sva ljekovita svojstva ovog izuzetnog ploda. Liker od Oraha svojim specifičnim okusom i mirisom stvara ugodan okus u našim nepcima, lagano opor, blag s nagovještajem egzotičnosti a zbog svog zdravstvenog karaktera ovo piće izaziva posebnu pažnju. Orah je poznat kao izvrstan izvor nezasićenih masnih kiselina omega-3 i omega-6 koje snižavaju kolesterol, te sadrže proteine, vitamine i minerale čije kombinirano djelovanje smanjuje čimbenike rizika od kardiovaskularnih bolesti.
Alk. 20% vol.
Pakiranja: 0.20L / 0.50L / 1.0 L

VIŠNJA


Liker od Višnje maraske je originalni proizvod hrvatskog dalmatinskog podneblja. Njegova receptura seže u daleko 16. stoljeće kada su ga prvi put spravili zadarski dominikanci. Od tada su u njemu uživali svi velikani i europsko plemstvo pa danas zasluženo nosi naziv plemenitog likera jedinstvenog okusa. Proizveden je maceracijom zrelih plodova višnje u vrhunskom destilatu grožđa. Zbirom aroma i okusa iz svježih plodova i rakije spojenih u jedinstvenu cjelinu daju vrhunski liker sa slatkim okusom koji neodoljivo podsjeća na tek ubrane plodove, umjerene gustoće i crvenom bojom zrele višnje maraske.
Alk. 20% vol.
Pakiranja: 0.20L / 0.50L / 1.0 L

Za informacije i narudžbe proizvoda nazovite nas ili nam pošaljite upit putem e-mail pošte.


Tel. 01 2301-591, Mob. 098 229-118, E-mail. info@rakije-bilusic.com