Destilerija Bilušić

O NAMA

Deset okusa

Proizvodimo deset vrsta vrhunskih nagrađivanih rakija i likera. Svi proizvodi su potpuno prirodni. Ne koristimo umjetne arome, boje, sladila, poboljšivače okusa, te rafinirani etilni alkohol.

Harmoničan spoj pronalaženja najboljih sorti voća, aromatičnih biljaka i umijeća pravljenja voćnih rakija i likera po starim obiteljskim receptima doveli su do osnivanja destilerije Bilušić.

Naš pristup je lako razumljiv: rakiju i likere proizvodimo od voća najviše klase i kvalitete, primjenjujemo tehnologiju koja na najbolji način čuva prirodne arome voća, a naš tehnolog je pažljivo odredio jačinu rakije kako bi cijelokupni doživljaj naših rakija i likera bio skladan i autentičan.

Svi proizvodi potpuno su prirodni i to nas čini drugačijima. U proizvodnji ne koristimo umjetne arome, boje, sladila, poboljšivače okusa, te rafinirani etilni alkohol. Iz tog razloga bavimo se proizvodnjom ograničenih količina prirodnih rakija i likera kako bismo zadržali vrhunsku kvalitetu proizvoda.

O PROIZVODIMA


S ponosom Vam predstavljamo proizvode načinjene od 10 vrsta voćnih rakija i likera koji su u vrlo kratkom vremenu pronašli put do zadovoljnih konzumenata.

Nagrade, podrška i povjerenje koje iz godine u godinu dobivamo od Vas svjedoče da smo na dobrom putu. Zbog toga nastavljamo dalje, bez kompromisa i sa istom filozofijom - "Vrhunska rakija iz vrhunskog voća".

SIGURNOST NAŠIH PROIZVODA


Svi naši proizvodi su ispitani u nastavnom zavodu za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar.

Poljoprivredno gospodarstvo je upisano u upisnik poljoprivrednih gospodarstava i upisnik destilera kod Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva, te je uvedeno kod Carinske uprave u proizvođače trošarinskih proizvoda.