Rakije & Likeri Bilušić

RAKIJE

KRUŠKA


Rakija od Kruške odlikuje se izvanrednom aromom, koja se prilikom tehnološkog postupka proizvodnje u našoj destileriji prenosi u rakiju. Ova rakija od kruške se proizvodi od zrelih i pažljivo biranih plodova, prethodno opranih i očišćenih. Proizvodi se po obiteljskom receptu i dobije se voćna rakija raskošnog mirisa i prepoznatljivog okusa. Osvojit će vas elegantnom strukturom i pitkošću. Na ukusu je puna, kompleksna, a voćne impresije vode do duge mekane završnice.

Alk. 43% vol.
Pakiranja: 0.20L / 0.50L / 1.0 L

LOZOVAČA


Rakija Lozovača proizvodi se od nešpricanih sorti grožđa. Pažljivo vođenim tehnološkim postupkom, gdje se vrši odvajanje peteljki od bobica, a zatim njihovo muljanje, uz kontroliranu fermentaciju i dvostruku destilaciju . Odležavanjem i čuvanjem u posebnim uvjetima dobije se rakija izuzetne kvalitete s izraženom aromom i ukusom.

Alk. 43% vol.
Pakiranja: 0.20L / 0.50L / 1.0 L

ŠLJIVA


Rakija od Šljive je napravljena od najboljih rakijskih sorti šljive. Suvremenim tehnološkim postupkom, nakon odvajanja koštice, procesa fermentacije i dvostruke destilacije dobija se rakija bogate arome i prefinjenog ukusa. Raskošna primarna aroma šljive daje ovom proizvodu specifičan i jedinstven karakter. Osećaj prefinjenosti i mekoće svaki gutljaj čini jedinstvenim i nezaboravnim. Bilušić šljivovica je stvorena za sve ljubitelje vrhunske tradicionalne šljivovice istančanog ukusa.

Alk. 43% vol.
Pakiranja: 0.20L / 0.50L / 1.0 L

SMOKVA


Rakija od Smokve je rijetka i gotovo zaboravljen aperitiv Dalmacije. Tradicionalni aperitiv Dalmacije je dobiven maceracijom suhe smokve u destilatu grožđa. Točno određeno vrijeme odležavanje suhe smokve u destilatu daje ovoj rakiji zlatno-crvenu boju s izraženim okusom smokve, mediteranskog voća.Preporučujemo za istinsko uživanje.

Alk. 40% vol.
Pakiranja: 0.20L / 0.50L / 1.0 L

TRAVARICA


Rakija Travarica je najstarija i najpoznatija rakija južne Hrvatske. Intrigantan i zavodljiv spoj aroma ljekovitog bilja i destilata grožđa, ovo piće svrstava u vrhunske delikatesne rakije. Pravilnim odnosom macerata bilja i njihovim dodavanjem u rakiju, dobijena je Travarica specifičnog okusa uljno žute boje. Maceracijom, ljekovita svojstva 16 vrsta autohtonog dalmatinskog bilja, su netaknuta i sačuvana u ovom ekskluzivnom proizvodu koji ovu rakiju uzdižu iznad uobičajenih rakija.

Alk. 43% vol.
Pakiranja: 0.20L / 0.50L / 1.0 L

Za informacije i narudžbe proizvoda nazovite nas ili nam pošaljite upit putem e-mail pošte.


Tel. 01 2301-591, Mob. 098 229-118, E-mail. info@rakije-bilusic.com